• darkblurbg

Bouwkundige tuinconstructies


Op zoek naar meer schaduw in de tuin, een gezellige plek om ’s avond van de avondzon te genieten of wil je meer opslagruimte voor je gereedschap? Wij kunnen samen met jou de beste oplossing uitwerken. Of het nu een overkapping aan uw huis betreft of een tuinhuis met loungehoek of een schuurtje voor de opslag van uw gereedschap betreft, wij adviseren en helpen je graag.

Overkapping

Ben je elke keer aan het slepen met de parasol? Of heb je net de BBQ aan en begint het te spetteren, maar is de temperatuur nog goed genoeg op buiten te blijven zitten? Dan is een overkapping de uitkomst. Aan de ene kant biedt het je schaduw op de warme zomerdagen en aan de andere kant biedt het beschutting bij een kleine regenbui.

Een overkapping zorgt ervoor dat je maximaal van het buitenleven kunt genieten.

 

Tuinhuis

Wil je het tuingereedschap veilig opslaan of heb je voor iets anders extra ruimte in de tuin nodig? Dan kunnen wij je adviseren over de beste locatie van een tuinhuis, maar ook over de aanvullende mogelijkheden. Naast een tuinhuis kun je deze ook uitbreiden met een gezellige loungehoek waar u optimaal kunt genieten van de warme avond zon of lekker beschut toch buiten kunt zitten als het een regent op een warme dag.​

 

 

Beschoeiing

Staat je huis aan het water en wil je voorkomen dat de tuin in het water verdwijnt? Dan kunnen wij een beschoeiing plaatsen die jouw tuin beschermt tegen afkalven en zorgt voor een stabiele waterkant.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

 

Wil je een indicatie van de kosten voor jouw project? Voor de beste inschatting komen we eerst even bij je langs om de situatie goed te bekijken.

 

Offerte ontvangen