• darkblurbg

Tuin aanleg


Ga je de tuin onder handen te nemen en op zoek naar advies en ondersteuning? Wij helpen je graag verder. Of het nu gaat om het aanleggen van je tuin bij een nieuwbouw woning of je wilt de bestaande tuin anders indelen, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Bij de aanleg van de tuin gaat het om meer dan alleen 'waar wil ik mijn terras en tuinhuis plaatsen?'. Je moet goed nadenken over de stand van de zon in de verschillende seizoenen, maar ook de waterhuishouding van de tuin en het praktisch nut van de indeling. Wij hebben jaren ervaring en adviseren je graag wat mogelijk is binnen jouw budget.

Tuin aanleggen

Wil je van je huidige tuin een nieuw buitenparadijs maken? Je hebt vast al in gedachten wat je precies met de nieuwe tuin wilt bereiken. Wij komen bij je langs om samen een plan uit te werken voor de nieuwe tuin. Zo kunnen wij de bestrating voor je opnieuw leggen, een mooi gazon inzaaien of plantenborders maken.

Ook als je een vijver in de tuin wilt, dan hebben wij de expertise in huis om dit te realiseren. Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen een gat graven in de grond. Wij zorgen dat het veilig is om de vijver op de gewenste locatie te plaatsen en dat alle benodigde infrastructuur op de juist plaats komt.

Wat veel mensen vergeten als ze de tuin opnieuw aanleggen is dat alles wat onder de grond zit, kan op dat moment makkelijker aangepakt worden. Wij denk met je mee hierin. Zijn er bijvoorbeeld nog verouderde rioleringsbuizen? Bij het aanleggen van een nieuwe tuin is alles al open en kunnen dat soort klussen direct gecombineerd worden.

Nieuwbouw tuin

Bij het laten bouwen van een woning is de nieuwbouw tuin vaak een sluitpost. Echter is dit toch een belangrijk onderdeel van het woongenot. Het voordeel van een nieuwbouw tuin is dat je de indeling nog helemaal zelf kunt bepalen en kosten bespaart voor het verwijderen van de oude elementen. Het nadeel is dat de kosten in één keer komen. Daarom gaan wij graag samen met jou om tafel om de juiste plannen uit te denken. We komen eerst bij je langs voor een inventarisatie van de locatie en maken op basis van de zon en jouw wensen samen een plan van aanpak.

Naast het aanleggen van de tuin kunnen wij ook de materialen leveren. We leveren het zand, de half verharding, de tegels, tuinaarde en zelfs de beplanting als je dat wenst.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

 

Wil je een indicatie van de kosten voor jouw project? Voor de beste inschatting komen we eerst even bij je langs om de situatie goed te bekijken.

 

Offerte ontvangen