• darkblurbg

Gladheidsbestrijding


Bij extreme sneeuwval, ijzel of ijsvorming wil je dat jouw terrein goed bereikbaar blijft. Wij kunnen je helpen te zorgen dat de wegen op eigen terrein begaanbaar blijven en de bedrijfsactiviteiten kunnen blijven doorgaan. Dat is wel zo prettig voor jouw bezoekers, medewerkers en leveranciers.

Voor een snelle en adequate gladheidsbestrijding maken wij gebruik van sneeuwschuivers en strooimachines. Op sommige locaties is het nodig om met de hand sneeuw te ruimen en daar draaien wij onze hand ook niet voor om.

Speciaal materieel

Bij Loon- en Aannemingsbedrijf van der Es werken we met specialisten en specialistisch materieel. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om jouw terrein weer sneeuw- en ijsvrij te maken. Ook kunnen wij preventief strooien om bij ijzel het (opnieuw) aanvriezen van de neerslag te voorkomen.

 

Regio Groningen, Haren en Midden-Groningen 

Voor gladheidsbestrijding kunnen wij helpen als je gevestigd bent in een van deze gemeentes: Gemeente Groningen en Gemeente Midden-Groningen.

Neem gerust contact op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

 

Wil je een indicatie van de kosten voor jouw project? Voor de beste inschatting komen we eerst even bij je langs om de situatie goed te bekijken.

 

Offerte ontvangen