• darkblurbg

Riool aanleg en ontstopping


Riool verstopt?

Niets is zo vervelend als een verstopt riool. Als je op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf ben je bij Loon- en Aannemingsbedrijf van der Es op het juiste adres. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs voor een goede analyse van het probleem.

 

Wat is bij u het probleem?

Staat er water in de gootsteen, wastafel of douche? Spoelt het water niet goed weg uit uw toilet? Grote kans dat dit duid op een verstopt riool. In dat geval komen wij zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te analyseren en te verhelpen.

 

Wat als verhelpen niet genoeg is?

Soms gebeurt het dat na het verhelpen van de verstopping het riool binnen korte tijd weer verstopt raakt. In dat geval gaan we een grondigere analyse doen van de situatie. Het kan namelijk zijn dat u nog verouderde rioolbuizen van de woning naar het riool heeft liggen, of raakt het riool bij je in de straat snel overbelast bij regen.

We zullen je op basis van deze analyse adviseren wat de beste oplossing is op lange termijn en kunnen je ook helpen deze oplossing tot uitvoering te brengen.

Bel mij terug!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

 

Wil je een indicatie van de kosten voor jouw project? Voor de beste inschatting komen we eerst even bij je langs om de situatie goed te bekijken.

 

Offerte ontvangen